18 Ocak 2012 Çarşamba

Fatih Terim'in Mutluluğu = Başarı




Yaz transfer sezonunun başlamasıyla beraber, Galatasaray çok önemli isimleri kadrosuna kattı. Muslerasından tutun da Selçuk İnan'ına kadar hepsi çok kaliteli ve değerli isimler.

Ancak;

Galatasaray'ın bu sezonki en önemli transferi Fatih Terim'dir. Galatasaray'ı içinde bulunduğu durumdan çıkaracak yegane antrenör Fatih Terim'di ve nitekim Galatasaray'ın kısa sürede katettiği mesafe, Fatih Terim hamlesinin ne kadar doğru bir hamle olduğunu kanıtlar nitelikte.

Fakat Fatih Hoca'yı son basın toplantısında biraz sinirli ve morali bozuk gördüm. Şüphesiz Galatasaray lider olmasına rağmen kadrosunda önemli eksikler var ancak transferden daha önemli olan bir şey varsa, o da Fatih Terim'in mutluluğudur. Çünkü Galatasaray'a başarıyı getirecek olan şey, Fatih Hoca'nın mutlu kalaiblmesinden geçer.

Ünal Aysal'ın Telegol'de yapmış olduğu açıklamaları müspet buldum. ''Fatih Hoca'nın istemediği tek bir ismi Florya'dan içeri sokmam'' lafı beni mutlu etti. Biraz gönül alma gibiydi sanki. Bülent Tulun'u sene başında ikinci plana itmesi de hocaya ne kadar güvendiğinin bir göstergesi. Ünal Aysal bu güveni programda bir kez daha tekrarladı.

Birnevi, ''sen gönlünü ferah tut hocam'' dedi. Galatasaray'da işler iyi giderken çomak sokulması adettendir! Bu sefer buna izin verilmemeli. İçinde bulunduğumuz şartları göz önüne alırsak, problemsiz bir şekilde işleri yürütmekte fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder