11 Şubat 2011 Cuma

Galatasaray Cafe Crown:70-77:Fenerbahçe Ülker




Kayseri'de düzenlenen Türkiye Kupası Yarı Final maçında Fenerbahçe Ülker ile karşılaştık.

Maça mükemmel bir üçlük yüzdesiyle başlayan Fenerbahçe'ye karşı,pota altını kullanarak etkili olmaya çalıştık. Fakat bu muazzam üçlük yüzdesinin karşısında çok da fazla duramadık.

2.Çeyreğin sonlarına kadar ortada giden bir maç vardı. Ancak Fenerbahçe Ülker'in sahip olduğu kadro derinliği,farkını burada ortaya koydu. Galatasaray Cafe Crown'un çok fazla alternatifi yokken,Fenerbahçe Ülker Jasikevicius ile oyunda momentumu eline geçiriyordu.

İlk yarı bittiğinde fark 9 sayı idi.

Üçüncü çeyrek ise maçı Fenerbahçe'nin kazanmasına neden olan bölümü kapsıyordu. Bu çeyrekte çok iyi savunma yapıp Galatasaray'a pota altında kolay sayı fırsatı vermeyen ekip,hücumda da yüzdeli atmaya devam etti.

Galatasaray bu çeyrekte Andric'in muazzam oyunu ile ayakta kalmaya çalıştı.

Son çeyrek için herkesin düşüncesi farkın daha da açılacağı yönündeydi. Fakat öyle olmadı.

Oktay Mahmuti'nin ekibi nasıl bir takım olduğunu herkese yeniden hatırlattı. Bu çeyrekte fark 5 sayıya kadar indi. Ancak Galatasaray Cafe Crown takımının başlattığı yeniden yapılanmanın ilk yılında olunması,tecrübesizlik gibi etkenler Galatasaray'ın öne geçmesine engel oldu.

Savunma yine muazzam yapıldı fakat hücumda gereksiz heyecandan ötürü kolay top kayıpları oldu.

Son çeyreğin 6.dakikasında iken,Fenerbahçe Ülker'e yalnızca 2 sayı imkanı tanıdı Galatasaray Cafe Crown. Bu inanılmaz bir bilgi.

Nitekim maçı Fenerbahçe Ülker kazandı ve adını finale yazdırdı. Yarın finalde Beşiktaş Cola Turka ile Fenerbahçe Ülker karşılaşacak.

Yazıyı bitirmeden Galatasaray Cafe Crown ile ilgili de bir kaç şey söylemem gerekiyor sanırım.

Bu takım desteği hakediyor. Galatasaray'ın bir bestesi varya ''yenilsen de yensen de'' diye,işte o tezahüratı en çok hakeden takım Galatasaray Cafe Crown'dır.

Maçın son anına kadar mücadeleyi bırakmıyorlar ve formanın hakkını sözde değil,özde veriyorlar.

Bu takıma inanmalı Galatasaray taraftarları ve destek olmalı. Çünkü bu takım desteği hakikaten hakediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder