18 Aralık 2010 Cumartesi

Abdi İpekçi'de Basketbol Günü



Müthiş bir basketbol günü yaşadık Abdi İpekçi Arena'da. Önce Galatasaray Cafe Crown'a destek verdik daha sonra da Galatasaray Medical Park'a.

Erkek takımımız inanılmaz mücadele ediyor. Futbol takımının bu kadar kötü olması,taraftarları basketbol maçlarına gitmeye teşvik ediyor sanırım. Yeni kurulan bir ekip olan Galatasaray Cafe Crown için bu olay artı bir durum. Mücadele,başarı görmek isteyen Galatasaray taraftarları, Galatasaray Cafe Crown'ı izlemek için Abdi İpekçi'ye hücum ediyorlar. Seyirci sayısı hala yeterli olmasa da;destek sayısı her geçen hafta artıyor. 29 Aralık'taki Fenerbahçe Ülker maçında bu sayının tavan yapacağından kuşkum yok.



Gelelim bayan takımına. İki takımın oyuncuları da ısınmaya çıktıktan sonra,herkes muhtemelen Galatasaray'ın rakibini ezeceğini düşündü ancak işin aslı öyle değildi.

Boy ortalaması inanılmaz kısa olan bir ekip İstanbul Üniversitesi. Buna rağmen Galatasaray Medical Park,nedense hep dışarıdan oynamayı tercih etti. Özellikle ilk yarı boyunca bu böyleydi. Bir kaç kez de geri düştü Galatasaray Medical Park. Galatasaray Cafe Crown'dan aldığımız hazzı malesef Galatasaray Medical Park'tan alamadık. Bir kaç kişiyle konuştum maçı izlerken sorun ''coach''ta dediler. Ancak basketbolun teknik işleri hakkında konuşmayı sevmediğim için bir şey diyemiyorum. Basketbolu takip edenler daha iyi biliyorlardır muhakkak ancak Galatasaray Medical Park'ta bir yerlerde bir sorun var. Ne olduğunu bilmediğim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder