14 Aralık 2010 Salı

Bu Takıma Destek Şart




Galatasaray Cafe Crown… Futbol takımının bu denli kötü olduğu bir ortamda yüzümüzü güldüren nadir branşlardan basketbol. Hem erkek takımı hem de bayan takımı çok iyi bir kadroya sahip Galatasaray’ın. Özellikle de erkek takımın da yani Galatasaray Cafe Crown’da inanılmaz atılımlar yaşandı sene başında. Sezon başında takımın başına profesyoneller getirilip,tüm yetki de onlara verilince, bugün ki başarıların temeli de bir nevi atılmış oldu.

Çok fazla detaya girmeden,basketbol şubesinde bir Adnan Sezgin olmadığı için başarılı sonuçlar alınıyor diyelim.

Basketbolu yorumlayacak kadar basketbol donanımına sahip değilim. Ancak Galatasaray Cafe Crown’ın hemen hemen bütün maçlarını izlerim,zaman zaman da giderim. Diyeceğim o ki,bu takım desteği sonuna kadar hak ediyor. Oynadığı basketbolla,salonda verdiği mücadele ile,takım ruhunu benimsemiş olmasıyla… Kısaca her şeyiyle bu takım desteği hak ediyor.

Bugün GasTerra takımını 86-58 mağlup ederek,gruptan lider olarak çıkmayı garantilediler. Ligde de namağlup Fenerbahçe Ülker’in arkasından 2 yenilgi ile 2.sıradalar. Yeni kurulan bir takım olduğunu düşündüğümüzde,gelinen noktanın çok iyi olduğunu anlarız.

Cumartesi günü ligde Bornova Belediye ile Abdi İpekçi’de karşılaşacak Galatasaray Cafe Crown. Maçın saati de çok uygun,13.00. Keza bilet fiyatları da bir hayli ucuz(7 ve 12 tl).

Eğer Galatasaray Ruhu’na hasret kaldıysanız,hafta sonu bunu gidermek için çok uygun bir zaman.

2 yorum:

  1. "Sezon başında takımın başına profesyoneller getirilip,tüm yetki de onlara verilince, bugün ki başarıların temeli de bir nevi atılmış oldu." Keşke Futbol içinde aynısı olsa Adnan SEZGİN güya profesyonel bu iş için uygun biriymiş çok ilginç takım nasıl çökertilir bunda profesyonelliğine laf söylenemez aslında.

    YanıtlaSil
  2. Basketbol takımının nasıl kurulduğuna ve nasıl yönetildiğine bakarak,futbol takımındaki sorunların bazılarına çözüm bulabiliriz.

    YanıtlaSil