16 Ocak 2011 Pazar

Antalya BB:70-89:Galatasaray Cafe Crown



Açılıştı,sonrasında yaşananlardı derken,Galatasaray Spor Kulübü bünyesinde,desteği en çok hakeden branşı kısa süreliğine olsa da unuttuk.

Bu hafta Galatasaray Cafe Crown Antalya BB deplasmanındaydı. Geçen hafta alınan Olin mağlubiyetinin ardından bu maç büyük önem taşıyordu. Zira fikstür en başa döneceğinden haftaya da Erdemir deplasmanı bekliyordu takımımızı.

Maça,geçen hafta olduğu gibi hücumda potayı döverek başladık. Rakip ise organize olmaktan ziyade,dış şutlarla geliyor ve istediğini de alıyordu. Açıkçası bir an ''Olin maçı gibi mi olacak'' diye düşündüm. Ancak hücumdaki bu tutukluk fazla uzun sürmedi. Haftalardır eleştirdiğimiz Taylor Rochestie'nin müthiş formuna Ermal'in her zamanki doğal formu eklenince,skor olarak ciddi bir avantaj yakaladık.

Yeni transfer Jerry Johnson'ın gelişi,Taylor'u olumlu etkilemiş olacak ki;kendisi 2.yarıda da müthiş üçlüklerini sürdürdü. Yaptığı asistler ise cabasıydı.

Olin maçında Shipp çıktıktan sonra hücumda zor anlar yaşayan Galatasaray Cafe Crown;bu kez Shipp'e ek olarak Evren'in de olmadığı bir maçta çok rahat bir galibiyet aldı. Tabi bu eksikleri hissetmemesinin altında,maçı bu denli erken koparmasının payı da büyüktü.

Geçen hafta Olin maçında hafiften sarsılan takımın,bu hafta rahat kazanması önemliydi. Yoksa bir özgüven kaybı yaşayabilirlerdi. Umarım Olin maçında yaşadığımız kazayı bir daha yaşamadan,yolumuza devam ederiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder